Handelsbetingelser

Priser
 Alle priser på Luxury Audio Gear angives i DKK inkl. moms. Priserne indeholder ikke forsendelsesomkostninger (porto/emballage).
Bestilles varerne fra et andet EU-land, betales dansk moms, men ingen told efter reglerne om varers frie bevægelighed indenfor EU.
Bestilles varerne fra et ikke EU-land pålægges dansk moms, mens varerne vil kunne blive pålagt moms i det land de er sendt til.
Betaling
 På Luxury Audio Gear web-shop kan betales med følgende betalingsmidler:
  • Dankort

Beløbet på købet trækkes først, når varerne afsendes fra Luxury Audio Gear, og der kan aldrig trækkes et større beløb end kunden har godkendt.

Betales der med betalingskort, er kunden altid sikret mod misbrug. Kunden har mulighed for at afvise sin betaling, når betalingsoversigten modtages.

Kunden har ingen selvrisiko, i tilfælde af, at dennes kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet.
(Kunden er derfor bedre sikret end i den fysiske verden, hvor der er en selvrisiko på DKK. 1.200,-, hvis kortet misbruges ved brug af pin-kode.)
De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Det er derfor kun PBS, der kan læse dem. Hverken Luxury Audio Gear eller andre har mulighed for at læse dataerne.
Levering
 Luxury Audio Gear benytter Post Danmark som fragtfirma. Det koster DKK 75,-, at få varer sendt i Danmark.
Luxury Audio Gear bestræber, at levere indenfor 3-7 dage med mindre andet er anført. (lagerstatus) Luxury Audio Gearkan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirmaet.
Levering til Bornholm og andre småøer kan betyde yderligere forsendelsestid.
Ovenstående i henhold til Force Majure.
Reklamationsret
 Luxury Audio Gear yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations og materialefejl, der konstateres ved varernes normale anvendelser. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, modofikationer eller groft misbrug fra brugers side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, spm bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Luxury Audio Gear inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reperation, ombytning eller efter aftale evt. krediteres. I forbindelse med reklamatiossager afholder Luxury Audio Gear returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes kunden rette henvendelse til:
Luxury Audio Gear
Borum Møllevej 31
DK-8471 SABRO
email: rasmus@luxuryaudiogear.com
Såfremt kunden ønsker at benytte reklamationsretten, kan varerne sendes til ovensående adresse. Luxury Audio Gear informeres om returnering af pakken eksempelvis ved ordrekopi, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusionen skal ske. Ligeledes kopi af evt. forudgående koorespondence.
Fortrydelsesret
På varer købt i Luxury Audio Gear er 14 dages returret regnet fra den dag varen modtages. Som køber kan kunden fortryde et køb, enten ved at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsnet/fragtmanden eller ved at returnere til nedenstående returadresse.
Varen skal returneres i samme stand og mængde som kunden modtog den. Det skal bemærkes, at kunden ikke må tage varen i brug og derefter forvente, at kunne returnere den. Kunden har ret til at undersøge varen og evt. afprøve varen, så længe dette ikke forringer varens værdi (varens salgsemballage er den del af værdien). Det vil sige, at returretten frafalder, hvis kunden bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at varens salgsværdig forringes væsentligt.
Såfremt kunden fortryder sit køb hos Luxury Audio Gear, har denne jf. ovenstående ret til at returnere til:
Luxury Audio Gear
Borum Møllevej 31
DK-8471 SABRO
Når kunden fortryder et køb, overføres købesummen til den konto, der er registreret i forbindelse med købet. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at varen er modtaget retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.
Omkostninger ved returnering afholdes af kunden.